Waarom kiezen voor Eurocampers ?

Localisatie

De meeste van onze klanten komen uit België, maar ook uit Nederland, Duitsland, Polen, Portugal en Frankrijk.  
Ook toeristen die door ons land trekken komen via recencies terecht bij Eurocampers om problemen met hun verwarming, de koelkast, TV of satellietantenne en vele andere zaken op te lossen.

Kwaliteit 

Uiteraard zijn de kwalitatieve RAPIDO campers op zich al een referentie.

De densiteit van ons cliënteel situeert zich in Limburg , Antwerpen en Vlaams Brabant maar meer en meer merken we dat de afstand voor motorhome ondergeschikt is aan de kwaliteit van de service.  Mensen doen de moeite om een wat langere rit  af te leggen om hun motorhome met de grootste zorg te laten om- of opbouwen of te onderhouden.

No-nonsense

Vaak krijgen we vragen om problemen op te lossen.  Daar staan we uiteraard voor.  Onze kennis van zaken laat toe om u een contra-advies te geven.  Het lijkt soms allemaal goedkoper of beter, echter is zicht krijgen op het totaalplaatje vaak belangrijker dan in eerste instantie gedacht. 

Second opinion 

Kiezen uit het aanbod betekent vaak dat u voor één optie kiest waardoor de andere optie komt te vervallen. Wij zijn uiteraard bereid met u te overlopen welke voor u de meest belangrijke en doorslaggevende elementen zijn.

Krediet via RAPIDO FINANCE GROUP 

Zolang intresten erg laag zijn kan het een interessante mogelijkheid zijn om een krediet aan te vragen en toch voor de motorhome van uw dromen te kiezen.  Vraag om informatie.  

Een krediet kan aangevraagd worden, zowel voor een aankoop van een nieuwe motorhome,  als voor de aanschaf van een 2de handsmotorhome.  Er zijn verschillende formules.
In beide gevallen zijn er verschillende termijnen van ontlening mogelijk en is bij de aankoop van een nieuwe motorhome een overname op einde termijn mogelijks te voorzien. 
U ontvangt een offerte zodat u de inschatting van de maandlast kan afwegen.  Indien u op het aanbod wenst in te gaan zal er een dossier opgemaakt worden waarvoor we uw inkomen versus lasten in kaart dienen te brengen.  Een goede voorbereiding helpt.