Eurocampers in Houthalen ?

Eurocampers in Houthalen ?

                                                                                                                                                        

Eurocampers bevindt zich in de KMO zone van Houthalen-Helchteren, Europark.   Hierdoor is het vrij gemakkelijk om u met een grote motorhome naar Eurocampers te begeven.  
Op het terrein zelf is een servicestation  ter beschikking voor klanten. 

De ruime parking is rustig gelegen naast de natuur, de bomen en paarden in de omgeving geven een serene sfeer. 

De showroom en de werkplaats zijn netjes en verzorgd.  De nieuwe Rapido motorhomes zijn binnen opgesteld waardoor u op een zeer comfortabele wijze kan rondkijken en de nieuwste collecties en ontwikkelingen kan bekijken. 

In 2006 zijn Gerda en René gestart met Eurocampers bvba en al jaren  zijn ze een gevestigde waarde in de wereld van de motorhomes.  Steeds staan ze paraat om u met raad en daad bij te staan.   Ze startten met de verkoop van motorhomes omdat ze de passie om een goed product af te leveren willen ondersteunen met technisch sterk werk. Met kennis van zaken weten zij heel veel problemen te detecteren en op te lossen.  Zij zoeken voor u de beste oplossing met oog voor uw budget. 

Alle toebehoren wordt in huis gemonteerd met de uiterste zorg.  Klanten getuigen hiervan via de reviews.  Alle merken  motorhomes of caravans worden uitgerust met satellietantennes, omvormers, fietsendragers enz. Ook in het interieur wordt er zeer zorgvuldig en deskundig geplaatst zodat u van het meest optimale comfort kan genieten . 

In de loop der jaren is het cliënteel steeds gegroeid en niet alleen de regio Limburg-Antwerpen, maar ook Vlaams- en Waals Brabant en de rest van Vlaanderen wordt geserviced door het team van Eurocampers. 

Om u een impressie te geven vindt u hier een kaartje met de spreiding van het cliënteel.