RAPIDO C REEKS Compact Line

RAPIDO C REEKS   Compact Line

De video's van de nieuwe C 56 en C 86 geven een impressie van wat de C reeks te bieden heeft in de Rapido collectie 2021 ! 

U vindt een algemene beschrijving en kenmerken terug van de C-line. Kijk naar de compactheid en de mogelijkheden die daaraan verbonden zijn. Per type motorhome vindt u een korte samenvatting van de mogelijkheden van deze C-line. 

Uiteraard kan u bij ons terecht voor meer informatie.  De eerste C-line wordt midden oktober verwacht op Eurocampers.  U kan een afspraak vastleggen.

 

 

NIEUWE C-SERIE!   BELEEF EEN NIEUWE DIMENSIE

Reizen krijgt een geheel nieuwe dimensie met de C-serie. Met een compacte buitenbreedte van 2,17 meter zijn deze drie modellen uit de C-serie klaar voor een nieuw avontuur.                    

De modellen in de nieuwe C-serie zijn gemakkelijk te gebruiken en erg gemakkelijk wendbaar, zodat u nieuwe horizonten kunt verkennen en kunt genieten van uw camper zonder compromissen te sluiten in comfort.
Binnenin de Compact Line zit al het comfort dat je mag verwachten van de RAPIDO low-profile modellen, met extra licht dat binnenvalt via het SKYVIEW panoramisch dak.Op de foto zie je een detail.

 Het SKYVIEW panoramisch dak geeft deze nieuwe  C-serie een stijlvol en modern aanzicht. Het panoramisch dak is gebogen, heeft gelaagd glas met een UV-coating en een ingebouwd verduisteringsgordijn.
Om warmteverlies te minimaliseren, is het panoramisch dak uitgerust met een verwarmingskanaal van TRUMA.

 

 

Alles past mooi bij elkaar: vloeiende lijnen en geweldige esthetiek aan de buitenkant en een lichte cabine binnen.
Het nieuwe achterpaneel past perfect bij de aluminium roklijn. Om dit meesterwerk af te maken, onderscheidt de C-serie zich door een exclusieve buitendecoratie.

Tot de standaarduitrusting van deze drie modellen behoort een opklapbare tafel die de bewegingsvrijheid in de woonkamerruimte en cabine bevordert.

Een elektrische instaptrede en een TRUMA COMBI D met CP PLUS verwarmingssysteem op diesel, voor meer autonomie,  zijn standaard aanwezig.

 

Vanaf de lancering biedt de C-serie een keuze tussen drie verschillende indelingen:

Frans bed, twin - bedden of centraal bed.
De lengtes van de Compact Line Campers zitten tussen 5,99 m tot 6,99 m.  

Daar zit zeker het juiste model voor u tussen.

Hieronder vindt u de beschrijving van de drie aangeboden modellen. 

 

RAPIDO C 55 - 6,72 m

 

Dit model heeft een comfortabele indeling met twee éénpersoonsbedden.
Met een royaal formaat van 80 x 199 cm  en 80 x 185 cm. Deze bedden kunnen ook worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed over de volledige breedte. Onder het bed zijn kledingkasten aanwezig.


De dag / nacht verdeling biedt privacy voor iedereen.
In de badkamer heeft RAPIDO het innovatieve

gloednieuwe gecreëerd DUO’SPACE

met een draaibare scheidingswand om de ruimtes te optimaliseren,

zonder in te leveren op comfort.

 

De scheidingswand verbergt de toiletruimte bij het

onthullen van de doucheruimte.


In de keuken is dit model voorzien van een groot werkblad, 90 liter compressorkoelkast en 2-pits vuren met glazen afdekking. 

De woonkamer is voorzien van een L-vormige zitbank zodat vier personen aan tafel kunnen zitten, een extra eetbank laat toe om met vijf te tafelen.

  

De woonkamer kan worden omgebouwd tot een slaapplaats, waardoor het aantal personen die kunnen overnachten naar drie wordt gebracht.

De C55 biedt ook geweldige opbergmogelijkheden, over de volledige breedte van de motorhome biedt hij opslagruimte met een polyester binnenbekleding en grote linker en rechter toegangsluiken van 105 x 80 cm.

 

 

RAPIDO C 56 – 5.99 m

 

De C56 RAPIDO is ongetwijfeld het meest compacte model en valt in de exclusieve categorie campers onder de 6 meter!

Met prachtige woonruimtes, te beginnen met een comfortabele slaapkamer met een tweepersoonsbed van 133 x 204 cm.

Er is voldoende opbergruimte met kleerkast en een bergvak dat toegankelijk is via de opklapbare bedbodem of het luik aan de linkerkant van de motorhome.

 De L-vormige zitkamerbank kan omgevormd worden tot slaapplaats. 

In de keuken van de C 56 zijn drie opberglades en een glijdende draadmand.
De badkamer achterin is voorzien van een comfortabele, praktische doucheruimte met vlonder op douchebodem en een toilet achteraan.

 

  RAPIDO C 86  - 6,99 m 

 

Het grootste compact model van Rapido resulteert in een slanke camper met een centraal bed achteraan van 140 x 196 cm en een mogelijke  bedverlenging van 10 cm aan het hoofdeinde.
De opklapbare basis aan het voeteneinde, biedt gemakkelijke toegang tot de bergruimtes.

 

Door de lengte van dit model kunt u ook genieten van een badkamer met een grote, gecombineerde privéruimte en dubbele opdeling.

In de woonkamer ontdek je een trendy face-to-face woonkamer die ook omgevormd kan worden naar een extra slaapplaats.

 

De keuken is voorzien van een grote compressorkoelkast van 133 liter.

De C 86 heeft een opslagruimte over de volledige breedte met polyester bekleding met zowel links als rechts toegang via grote deuren.