Update

Update
Model 2023 

Vooreerst willen we u alvast het goede nieuws brengen! Voor zover het mogelijk is, zal Rapido zich engageren om al het mogelijke te doen om de modellen 2023 in dit jaar te leveren.  Dit is in tegenstelling tot 2022 een belangrijk engagement.  Alle klanten die tijdens 2022 hun bestelling plaatsten hebben namelijk uitzonderlijk veel geduld aan boord moeten leggen. Deze trouwe klanten krijgen nu ook een grote beloning. Hun voordeel is van financiële aard. Rapido ging het engagement aan om de prijs van de besteldatum ( = bestelbevestigingsdatum van de chassisbouwer naar de  Rapido fabriek ) te behouden. Dit betekent dat deze klanten een aanzienlijk financieel voordeel krijgen aangezien de aanhoudende prijsstijgingen die in het laatste anderhalf jaar hebben plaatsgevonden, grotendeels aan hen voorbij gaan. 

Er zijn nog enkele modellen 2023 te koop, deze worden allemaal voor het jaareinde geleverd. 

Model 2024 

De eerste bestellingen zijn reeds binnen.  Voor het model 2024 zullen de eerste motorhomes in onze showroom toekomen na de zomer.  Wat vorig jaar een primeur was op de beurs van Düsseldorf, namelijk de C integraal, is nu in de standaardmodellen opgenomen voor het jaar 2024.  Maar er is meer...

Rapido heeft weer iets nieuws in petto.  Uiteraard komt u daarvoor langs in onze showroom. We kunnen dan alvast een overzicht geven van de wijzigingen in het gamma voor 2024. 

De prijzen voor de modellen 2024 zullen begin september gekend zijn.